Werkcode: 34928

New York Taxi

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
New York Taxi van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Wat hoort er meer bij New York dan de bekende Yellow Cab (taxi)? En natuurlijk McDonalds zoals je die te pas en onpas tegenkomt. Het is aan het eind van de middag wanneer ik mij tegenover de Mac op Fashion Avenue heb opgesteld. Dit is vlak bij Madison Square Garden. De neon verlichting is net ingeschakeld. Het verkeer raast in alle drukte voorbij. Een cacafonie aan geluiden. Hoe leg ik dit spektakel nu op een pakkende manier vast? Door mijn camera tijdens het afdrukken mee te trekken met het voorbij razende verkeer, ontstaan er kleurrijke strepen in het beeld, met onder andere dit levendige resultaat.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken