New York Winter Garden Atrium Zwart-Wit

van JPWFoto

New York Winter Garden Atrium Zwart-Wit van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34925
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Een uniek tijdsbeeld, gefotografeerd in New York Winter Garden Atrium. De bezoekers in silhouet kijken uit over de werkzaamheden op Ground Zero. De plek waar voorheen de Twin Towers stonden. Het uitzicht met de wolkenkrabbers op de achtergrond, zoals hier is getoond, is nu niet meer te zien door het herrijzen van de nieuwe Freedom Tower. Ik tref het door een mooie septembermaand in 2007. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat dwaal ik door de warme straten om iedere keer weer verrast te worden door mooie en indrukwekkende beelden. New York is voor mij zondermeer een bestemming om meer dan eens terug te keren!

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken