Night over Brooklyn Bridge (zwart-wit)

van JPWFoto

Night over Brooklyn Bridge (zwart-wit) van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35001
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Eén van de iconen van de stad New York. De historische Brooklyn Bridge. Indrukwekkend om over deze hangbrug de East River over te steken. De brug verbind Manhattan met het stadsdeel Brooklyn. Op de achtergrond is de nieuwere hangbrug Manhattan Bridge zichtbaar. In de vroege avond heb je vanaf de zijkant van de brug een mooi uitzicht over East River, met aan de andere kant van de rivier mooi oplichtende bebouwing. Het is bijna niet te geloven dat deze brug hier 130 jaar geleden is gerealiseerd.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken