Nitro Circus I

van Steven van de Staak

Nitro Circus I van Steven van de Staak

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 202129
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het befaamde Nitro Circus was begin 2016 in Arnhem te vinden. Tijdens deze show lieten de beste Freestyle Motorcrossers (Moto X, FMX) hun gewaagde tricks zien. Een waar spektakel wat amper te beschrijven is.

Ik maakte een serie foto's waarbij de crossers er echt uitspatten. Zeker op groot formaat zijn ze een eye-catcher voor iedereen. De felle kleuren vallen in het diepe donker zwart ontzettend op.

De foto's zijn gemaakt op ultra groot formaat en dus perfect geschikt voor grote formaten.

Deze rider: Beau Bamburg

Dit werk wordt aangeboden door Steven van de Staak

Steven van de Staak profielfotoHi! Sinds mijn 16e fotografeer ik al. Dat is alweer zo'n 14 jaar geleden. Ik begon met een 1.2MP digitale camera. Ja, fotorafie is er digitaal bij mij ingegoten.

Voor ik het wist had ik een spiegelreflex. De dingen die mij boeide kon ik steeds beter vast leggen waarbij ik ook een beetje liet zien hoe ik me bij dat onderwerp voelde.

Dat is altijd mijn basis gebleven. Dingen laten zien die mij boeien. Ze kunnen indruk op me maken, of me simpelweg laten lachen.

Het moet wel een sterke visuele uitstraling hebben, want daar ben ik trots op. Dat is niet iets wat je even doet.

Ik reis, ik lach, ik praat en ontmoet. Maar vooral; ik doe. Dit leg ik graag vast.

Mijn werk is best persoonlijk, al lijkt het soms algemeen. Er zit altijd wel een verhaal achter. Ik hoop via deze site dat jullie kunnen meegenieten van de mooie of boeiende momenten die ik meegemaakt heb.

Veel plezier met mijn werk.

Alle werken