Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 2 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Noordelijk waterland

- Werkcode: 994 472

Frans Blok over Noordelijk waterland

Dit digitale schilderij is een bewerking van een foto gemaakt in de buurt van Skútustaðir bij het beroemde meer Myvatn in het noorden van IJsland. Een vulkanisch wonderland dat tegen de poolcirkel aanschurkt.

Is het water of is het land? In feite is het een mengvorm van die twee, met poelen en eilandjes, moerassen en stroompjes. Bomen groeien er niet, maar wel veel grassen, mossen, sedum en lage struikjes.

De met sneeuw bedekte berg in de verte is de Sellandafjall, bijna een kilometer hoog. Vulkanologen noemen het een "tuff cliff", een vulkaan die zijn brede, ronde vorm te danken heeft aan de ijskap die er lang geleden overheen lag.

De donkere wolken, met een streepje licht aan de horizon, zorgen voor wat extra visueel drama in dit ultieme stiltegebied. Magnificent desolation, prachtige verlatenheid, zou Buzz Aldrin zeggen; hij had het over de Maan maar het geldt evengoed voor dit grillige waterland.

Maar helemaal verlaten is het hier natuurlijk niet, want vogels komen overal.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Noordelijk waterland als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Noordelijk waterland

Koop dit digital art werk Noordelijk waterland van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 994 472

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
113,-102,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.