Een Werk aan de Muur shop

Noorwegen Vestland

- Werkcode: 1 043 145

Freddy Hoevers over Noorwegen Vestland

Kleine weggetjes rijden en kijken wat je onderweg tegenkomt, mooier kun je het niet krijgen. Hier een vergezicht in de provincie Vestland met in de verte een bergketen vele vele kilometers ver weg. Onderweg naar her ruige Lofoten kreeg ik hier zo veel zijn om daar rond te reizen. Maar moet nog eerst vele kilometers reizen wat op zicht geen straf is in zo'n omgeving.
Freddy Hoevers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Freddy Hoevers

Hallo, Ik ben Freddy Hoevers kunst en decoratieschilder en breed bezig is met mijn vak om mooie werken te maken. Kijk u eens op mijn website https://www.hoevers-almelo.nl Een muurschildering kun je eenvoudig niet via internet verkopen maar ik zal hier een reeks werken presenteren die geschikt zijn voor deze webwinkel. Mocht u een werk kopen zal ik het leuk vinden om een foto te zien waar het hangt.

Alle werken van Freddy Hoevers


Waarom je kiest voor Noorwegen Vestland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Noorwegen Vestland

Koop de foto Noorwegen Vestland van Freddy Hoevers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 043 145
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.