Een Werk aan de Muur shop

Notenschrift op papier

- Werkcode: 961002

Arjen Roos over Notenschrift op papier

Een abstract werk met muzieknoten en in het bijzonder de sol-sleutel of g-sleutel of vioolsleutel in de hoofdrol. Dit is de derde en laatste variant waarin een muzieknoot die bestaat uit kleine muzieknoten omringt door zwevende muzieknoten op een textuur van papier afgebeeld wordt.
De andere twee varianten verschillen met name in kleur en textuur.
In deze variant ben ik terug naar de bron gegaan namelijk een muziekstuk op papier. In de textuur van het papier zijn details van muziekstukken te vinden.
De textuur van het papier is aangezet zodat een levendig, contrastrijk werk ontstaat dat zeker de aandacht van de kijker zal trekken.
Mijn persoonlijke favoriet van deze drie variaties die overigens niet als drieluik bedoeld zijn.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Notenschrift op papier op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Notenschrift op papier

Koop dit digital art werk Notenschrift op papier van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 961002
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.