Een Werk aan de Muur shop

Novak Djokovic

- Werkcode: 1 001 839

hou2use over Novak Djokovic

Novak Djokovic, (Belgrado, 22 mei 1987), is een Servisch professioneel tennisspeler die volgens de ATP (Association of Tennis Professionals) de huidige nummer 1 van de wereld is. Sinds 2020 mag Djokovic de titel dragen van "Big Titles King", door 62 titels van de vier meest prestigieuze toernooicategorieën te hebben behaald.

Djokovic heeft twintig grandslamtitels gewonnen (evenveel als Roger Federer), waarvan negen Australian Open-titels, zes Wimbledon-titels, drie US Open-titels en twee Roland Garros-titels. Door het winnen van Roland Garros in 2016 werd hij de achtste speler in de geschiedenis die een "Career Slam" behaalde en de derde speler die alle vier de grandslamtoernooien opeenvolgend heeft gewonnen. Met zijn titel op Roland Garros in 2021 werd Djokovic de eerste speler in het "Open tijdperk" en de derde in totaal met een dubbele Career Slam. Djokovic won ook vijf ATP Finals-titels, zevenendertig ATP Tour Masters 1000-titels, veertien ATP Tour 500-titels en tien ATP Tour 250-titels. Djokovic is de enige speler die een "Career Golden Masters" heeft behaald door alle negen Masters 1000-toernooien te winnen. Als ATP-speler eindigde Djokovic zeven jaar op de nummer 1-positie van de wereld en is daarmee recordhouder. Hij staat nu gedurende een recordaantal van 350 weken op de nummer 1-positie van de ATP-ranglijst.

Door de ITF (International Tennis Federation) is Djokovic zes keer uitgeroepen tot wereldkampioen. Hij won met het nationale team van Servië de Davis Cup in 2010 en de ATP Cup in 2020. Djokovic heeft ook verschillende andere prijzen gewonnen, waaronder vier keer de Laureus World Sports Awards voor sportman van het jaar.

Djokovic, bijnaam The Djoker, is gemeten naar het aantal gewonnen grandslamtitels de succesvolste tennisspeler in het decennium 2010-2019.
hou2use profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door hou2use

Unieke, betaalbare, gepersonaliseerde en duurzame kunst, portretten en cadeaus handgemaakt met verfresten op oud, gebruikt of afgedankt afvalhout.

Wij zijn Gerhard van Dijkhuizen en Colet Scheper. Samen hebben wij het concept hou2use bedacht. Op basis van een foto bedenken, ontwerpen en maken wij unieke, persoonlijke, betaalbare en bovenal duurzame kunst op hout. Wij hechten sterk aan duurzaamheid en daarom maken wij het liefst portretten van mensen of (huis)dieren met verfresten op gebruikt of afgedankt afvalhout.

Wij houden het meest van kunst in opdracht. Wij bedenken en maken dan samen met u en speciaal voor u een op maat gemaakt kunstwerk of portret op afvalhout.

Dankzij onze bijzondere samenwerking met Werk aan de Muur kunt u ons unieke werk ook op vrijwel ieder formaat en op vrijwel alle materialen reproduceren!

Alle werken van hou2use


Waarom je kiest voor Novak Djokovic als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Novak Djokovic

Koop de illustratie Novak Djokovic van hou2use op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 001 839
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.