November in het Zuiderpark, Rotterdam

van Frans Blok

November in het Zuiderpark, Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 123977
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Het Zuiderpark is het grootste groene gebied op de Linker Maasoever in Rotterdam. Het park werd in de jaren vijftig van de vorige eeuw aangelegd als buffer tussen de vooroorlogse wijken en de nieuwbouw van Zuidwijk en Pendrecht. In 2006 werd het Zuiderpark ingrijpend gerenoveerd.

Eind november zijn veel bomen al grotendeels kaal; terwijl andere soorten nog redelijk in het blad zitten. Op deze rustige dag spiegelt de kleurenpracht in de vijver, die in de verte om de bocht uit het zicht verdwijnt.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken