Een Werk aan de Muur shop

Nr. Naam 2

- Werkcode: 641290

KW Malerei over Nr. Naam 2

Origineel beeld gemaakt in Fluid Art.
KW Malerei profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door KW Malerei

Karin Wenderlein-Gruber is een autodidacte kunstenares. In 2016 begon het proces weer om kunst te maken en zo een balans van mijn persoonlijkheid mogelijk te maken.
Kunst is een concrete uitdrukking van concepten die moeten worden begrepen door cognitie en aangeleerd gedrag. In onze maatschappij, die begrepen wordt door taal, wetenschap, traditie en regels, is deze abstracte uitdrukking mijn manier om los te komen van al deze aangeleerde gedragingen.
Mijn kunst komt voort uit de inspiratie van de natuur en de mooie momenten en geneugten van het dagelijkse leven. Deze zijn anders en nooit voorspelbaar. Daarom houdt mijn kunst zich niet aan humanistische interpretaties of betekenissen. Iedereen moet zien wat ze willen zien in mijn schilderijen. Er is geen goed of fout.
Kunstenaar zijn is voor mij de tijd om me volledig aanwezig en bewust te voelen, met een leeg doek of verspreide materialen en oneindige mogelijkheden.
Mijn kunstproces is een volledige absorptie van het heden en het verleden.

Alle werken van KW Malerei


Waarom je kiest voor Nr. Naam 2 op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Nr. Naam 2

Koop dit schilderij Nr. Naam 2 van KW Malerei als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 641290
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
180 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.