Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 15 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Nuclear Orange

- Werkcode: 1 013 494

Frans Blok over Nuclear Orange

Het is eigenlijk niet meer te herkennen maar ten grondslag aan dit abstracte beeld ligt een foto van de gevallen bladeren van een plataan in de herfst. Ik heb die foto gekopieerd, geroteerd en gespiegeld. De kopieën heb ik vervolgens transparant over elkaar gelegd. Daardoor is dit geometrische kunstwerk ontstaat waarin het geelbruin van de bladeren terugkomt als oranje, met zwemen geel, bruin rood en zelfs groen. Het werk is afgewerkt met een reliëf-effect, om het ook van dichtbij gezien interessant te maken.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Nuclear Orange op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Nuclear Orange

Koop dit digital art werk Nuclear Orange van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 013 494

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184,-166,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.