Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 14 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

OUT OF THE BLUE

- Werkcode: 246542

IYAAN over OUT OF THE BLUE

Collage van Marijke Mulder. Knipsels die geordend zijn in een patroon rondom een reeks van blauw/witte gaten. Als een patroon van hoofd, hals en haar, waar het licht doorheen schijnt. De afbeelding van het mooie meisje verdwijnt als onderdeel van een abstract spel van lijnen in een raster van kleuren en vormen. Heldere kleuren blauw, turquoise, petrol, beige, groen, rood en wit. Veel licht.
IYAAN profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IYAAN

In de shop IYAAN vind je origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: (bewerkte) foto's van schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. IYAAN woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken van IYAAN


Waarom je kiest voor OUT OF THE BLUE op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

OUT OF THE BLUE

Koop dit digital art werk OUT OF THE BLUE van IYAAN als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 246542

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121 109 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.