OUT OF THE BLUE

van Marijke Mulder

OUT OF THE BLUE van Marijke Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 246542
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Collage van Marijke Mulder. Knipsels die geordend zijn in een patroon rondom een reeks van blauw/witte gaten. Als een patroon van hoofd, hals en haar, waar het licht doorheen schijnt. De afbeelding van het mooie meisje verdwijnt als onderdeel van een abstract spel van lijnen in een raster van kleuren en vormen. Heldere kleuren blauw, turquoise, petrol, beige, groen, rood en wit. Veel licht.

Dit werk wordt aangeboden door Marijke Mulder

Marijke Mulder profielfotoIn de shop MY ARTIE WALL vind je werk van beeldmaker Marijke Mulder. Origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: bewerkte foto's van haar schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. Marijke woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig in haar werk. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken