Ochtend bij het Witte Huis van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 185436

8% korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

Een winterochtend bij het Witte Huis in Rotterdam, Europa's oudste wolkenkrabber. De zon komt bijna op maar de straatlantaarns branden nog.

Op de voorgrond liggen de historische schepen van de Bruine Vloot in de Oude Haven, linksachter bevindt zich een scheepswerfje voor reparaties aan deze schepen.

Op de achtergrond zijn enkele hoge gebouwen op de Kop van Zuid te zien: de Maastoren, De Rotterdam van Rem Koolhaas en natuurlijk de Erasmusbrug.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken