Ochtend in een mistige polder

van JPWFoto

Ochtend in een mistige polder van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 817464
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Een sfeerplaat van de Lage Vuchtpolder, ten noorden van Breda. Terwijl de opkomende zon zijn best doet om door de mist heen te komen, kleurt de lucht oranje.
Terwijl ik het pad afwandel, tekent het riet nog donker af tegen de kleurrijke hemel. Met een telelens leg ik dit tafereel vast, met een blik richting het hek in de verte.
Let op! Dit is echt een sfeerplaat, met beperkte scherptediepte. Het hek in de verte staat vaag in beeld, als sfeerverhogend element.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken