Een Werk aan de Muur shop

Ochtendgloed over Galderse Heide Breda

- Werkcode: 1 047 642

JPWFoto over Ochtendgloed over Galderse Heide Breda

Te midden van de Paarse Heide. De heide tussen de Mark en de Aa of Weerijs. De Galderse Heide aan de zuidkant van het Mastbos wordt uitbundig bezongen in het Bredase Volkslied.

En terecht. Het is een parel in de Parel van het Zuiden.
Een klein heidegebied dat niet door heel veel mensen wordt gevonden.
Vooral in de vroege ochtend, rond zonsopkomst is het de moeite van een bezoek waard. En natuurlijk al helemaal op het moment dat de heide in de maand augustus volop in bloei staat.

Door de omringende bomen prikken de eerste zonnestralen van deze dag. Hierdoor ontstaat een warme gloed over een deel van het heidegebied. Het pad aan de linkerkant geeft een mooi diepte effect aan de foto.
Op een grootse, wandvullende afdruk een landschapsfoto waar je zó in kunt lopen.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Ochtendgloed over Galderse Heide Breda op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ochtendgloed over Galderse Heide Breda

Koop de foto Ochtendgloed over Galderse Heide Breda van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 047 642
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.