Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit)

van JPWFoto

Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit) van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35003
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het was vroeg in de ochtend in New York. Om vijf uur in de ochtend de metro genomen om de zonsopkomst over Manhattan vanaf de Manhattan Bridge te bewonderen. Het is ongelooflijk wat voor een drukte je in deze stad op zo'n vroeg tijdstip aantreft. Mensen lopen al druk telefonerend met gehaaste pas door de straten. Ik kies mijn rust op een positie op de Manhattan Bridge. Van hieruit kijk je als het ware door Brooklyn Bridge heen richting Manhattan. De vroege trip wordt meer dan beloond. Het is helder weer en de eerste zonnestralen geven een bijzondere reflectie op het glas van de wolkenkrabbers aan de overzijde. Een passerende boot maakt het bijzondere plaatje voor mij compleet.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken