Werkcode: 202827

Ochtendlicht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Ik probeer altijd naar een beeld toe te werken, projectmatig, soms duurt een project een dag, soms een week, soms een jaar. Maar het is in mijn ogen de beste manier om een idee om te zetten in een mooi beeld. Dit beeld duurde slechts een week, de ijsvogel vond het takje fijn om af en toe te rusten, het beste camerastandpunt vinden kostte me nog een paar dagen finetunen. Een andere factor die ik niet in de hand heb is het licht, maar dat werkte deze ochtend erg mooi mee. Heerlijk is het dan om af te kunnen drukken in de wetenschap dat dit 'm moet zijn...!

Over Corné van Oosterhout

Welkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken