Een Werk aan de Muur shop

Oisterwijkse Vennen in Pastel - II

- Werkcode: 933 365

Raoul Baart over Oisterwijkse Vennen in Pastel - II

Een stille winterochtend net voor zonsopkomst bij de Oisterwijkse Vennen. Een kort moment van windstilte zorgde ervoor dat de pastel tinten van de lucht prachtig reflecteerden in het water.
Raoul Baart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Baart

Al heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken van Raoul Baart


Waarom je kiest voor Oisterwijkse Vennen in Pastel - II op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oisterwijkse Vennen in Pastel - II

Koop de foto Oisterwijkse Vennen in Pastel - II van Raoul Baart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 933 365
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.