Okergeel bloemhard

- Werkcode: 1 026 697

Erik Reijnders over Okergeel bloemhard

Het hart van de zonnebloem kan vele kleuren hebben. Van hard geel tot zwart. Het okergeel met groen en het misterieuze vaag worden van het beeld doet de gedachte afdwalen. hoe spannend is het weg te dromen in dit stijl werk. Dit werk is net als een aantal andere werken van mijn hand in polaroid stijl uitgevoerd. druk dit werk af achter acryl dan onstaat er een krachtig beeld dat als statment gebruikt kan worden. bedenk het werk eens 90 cm hoog op een muur in natuur tinten . het werk zal knallen en bijzonder de aandacht trekken. kortom een waar feest op jou muur!
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Okergeel bloemhard als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Okergeel bloemhard

Koop de illustratie Okergeel bloemhard van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 026 697
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
79,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden