• Old Man of Storr - Isle of Skye van Dion van den Boom thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 416867

Old Man of Storr - Isle of Skye

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Old Man of Storr - Isle of Skye van Dion van den Boom

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Bij de timing van de wandeling naar het uitkijkpunt op de Storr werden we getrakteerd op deze prachtige sfeer. Later in de week gingen we voor het blauwe uur en de zonsopkomst. Zo konden we al kijken hoeveel tijd we nodig hadden om op de plek te komen. De wandeling begon in de regen. Eenmaal op het punt aangekomen trokken de regenwolken langzaam weg, waardoor de zon de pieken langs de achterzijde kon belichten. Dit gaf deze mysterieuze sfeer.

Panorama gemaakt van 12 foto's.

1/80 sec - f / 11 - ISO 400 - 17 mm

Over Dion van den Boom

Dion van den Boom profielfotoWanneer ik de natuur intrek om deze in al zijn pracht en praal vast te leggen, vind ik rust. Genieten van de stilte en focussen op de schoonheid van de natuur. Zeker wanneer ik voor dag en dauw opsta om een zonsopkomst te fotograferen. Je zou het meditatief kunnen noemen. Tegenwoordig zijn veel van ons zo in zichzelf gekeerd, dat ze al het moois om zich heen niet meer zien. Fotografie opent je ogen daarvoor. Ik wil die schoonheid van onze wereld graag met je delen.

Alle werken