Een Werk aan de Muur shop

Old, strong and never give up.

- Werkcode: 651 813

Sran Vld Fotografie over Old, strong and never give up.

Het resultaat van een schitterende wandeling. Begonnen in Groenedaal onder het viaduct naar Deelerwoud richting Terlet (zweefvliegtuigen) 2 uur stevig door gewandeld en weer een mooi stukje dichtbij ontdekt. Volgende keer met de fiets en hopelijk ook zulk mooi weer dus deze foto krijgt een vervolg. En de tip: Boek een overnachting in B&B Bosranda en kom genieten van de Veluwezoom.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Old, strong and never give up. als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Old, strong and never give up.

Koop de foto Old, strong and never give up. van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 651 813
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.