Olifant in de regen

- Werkcode: 199 778

Fotojeanique . over Olifant in de regen

Een Aziatische olifant die geniet van een flinke regenbui in centraal Thailand. Olifanten zijn gek op water! Ze rollen in waterplassen en gooien modder met hun slurf tot ze moe zijn. Een fantastisch gezicht! Deze regenbui was een staartje van de tyfoon Haiyan die de Filipijnen zo hard heeft getroffen in 2013.

Deze foto heeft een Rode Ster Award en is als Topfoto verkozen door Columbus Travel Magazine. Ook staat deze foto in de National Geographic kalender van 2018.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Olifant in de regen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Olifant in de regen

Koop de foto Olifant in de regen van Fotojeanique . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199 778
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
57,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden