Werkcode: 302502

Olifanten bij een waterpoel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een olifantenmoeder en haar baby spelen bij een waterpoel in South Luangwa National Park in Zambia. Waterpoelen zoals deze zijn bijzonder populair in het droge seizoen van mei tot november. In deze periode regent het niet, en wanneer gras en bladeren bruin en droog worden hebben de dieren behoefte aan een betrouwbare waterbron. In het natte gebied op deze foto werd één poel gebruikt voor drinken, terwijl een ander dienst deed als zwembad. Olifanten genieten ervan een bad te nemen; te spetteren met modder tot ze zo bruin zijn als de grond. Na het bad bestuiven ze zich met zand. Als deze olifanten-zonnebrandcrème aangebracht is, is het tijd om weer verder te gaan.

Over Johanneke Kroesbergen-Kamps

Bijna zes jaar woon ik nu in zuidelijk Afrika, en ik geniet nog elke dag van de natuur hier. In mijn foto's deel ik mijn liefde voor het leven in Zambia!

Alle werken