Een Werk aan de Muur shop

Olifanten één met de natuur

- Werkcode: 995 803

Reisverslaafd over Olifanten één met de natuur

Moeder olifant beschermt haar kalf. Deze foto is gemaakt in het National Park van Sri Lanka. Gelukkig zijn er National Parks waar deze dieren nog beschermd worden, maar eigenlijk zouden mens, dier en natuur één moeten zijn. Waarom slacht de mens deze prachtige dieren, waarbij de jonge olifanten getraumatiseerd achterblijven? Waarom ontbost de mens onze mooie aarde? Terwijl de natuur ons alles geeft wat we als mens nodig hebben.

Met deze exposure bewerking in photoshop, waarin dier en natuur een worden, is getracht deze gedachte extra kracht bij te zetten. Dier en natuur zijn één, maar waarom kunnen wij als mensheid niet één zijn met de natuur?
Reisverslaafd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Reisverslaafd

Reizen en en het ontdekken van al het moois op onze aarde is onze passie. We proberen zoveel mogelijk van de wereld te zien en vast te leggen aan de hand van foto's. Deze foto's delen we graag met jullie.

Alle werken van Reisverslaafd


Waarom je kiest voor Olifanten één met de natuur op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Olifanten één met de natuur

Koop dit digital art werk Olifanten één met de natuur van Reisverslaafd als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 995 803
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.