Een Werk aan de Muur shop

Olympic Spirals of Cars

- Werkcode: 680 139

Tis Veugen over Olympic Spirals of Cars

Doyle-cirkels raken elkaar precies met verschillende stralen en een spiraalvormig hexagonaal patroon. In deze afbeelding is de rand van de cirkels zo doorgetrokken dat aangrenzende randen in elkaar grijpen. De rand en het interieur van een cirkel bestaan uit een vlakvulling van auto's. De Doyle-configuratie van P = 9 en Q = 12 kan worden gecontroleerd door te starten vanaf de rode cirkel in de linker benedenhoek. Met de klok mee omhoog gaande langs 9 buurcirkels eindig je in dezelfde cirkel als je naar rechts gaat tegen de klok in langs 3 buurcirkels. Verder met de klok mee gaande langs nog eens 3 cirkels eindig je bij de derde cirkel van de derde spiraalarm tussen de twee eerder genoemde spiraalarmen. Overigens vormde M.C. Escher's Snakes de inspiratie voor deze afbeelding.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Olympic Spirals of Cars op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Olympic Spirals of Cars

Koop Olympic Spirals of Cars van Tis Veugen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 680 139
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
185,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.