Onder de Brooklyn Bridge New York

van JPWFoto

Onder de Brooklyn Bridge New York van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 136487
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Brooklyn Bridge New York in volle glorie. Gefotografeerd op een rustige, warme septemberavond. Aan de rand van Lower Manhattan lijk ik de drukte van de stad even ontvlucht te zijn. Een plek waar mensen even genieten van een verstild moment. Het water van East River kabbelt zachtjes tegen de kade, terwijl de avond over New York valt. Naast mij ligt een dame op een bankje even uit te puffen. Een grote witte tas met opschrift in haar handen. "I Love NY" staat er op te lezen. En inderdaad. Ik kan me daar helemaal in vinden!

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken