Onder de Zeelandbrug

- Werkcode: 951 634

Mark Bolijn over Onder de Zeelandbrug

Architectuur in een landschap.
De bekende Zeelandbrug bij Colijnsplaat in de Provincie Zeeland, die het eiland Noord-Beveland verbindt met het eiland Schouwen-Duiveland.
De ochtendstralen van de zon schijnen op de architectonische lang brug. De lange belichtingstijd zorgt voor het gevoel van beweging in de lucht, en creëert een glad wateroppervlak. Details vallen hierdoor weg en hierdoor ontstaat rust in de foto. Alle aandacht gaat nu uit naar de brug en de rotsen op de voorgrond die voor diepte in de foto zorgen.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Onder de Zeelandbrug op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Onder de Zeelandbrug

Koop Onder de Zeelandbrug van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 951 634
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden