Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 8 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Onder het viaduct ringweg 050 Groningen

- Werkcode: 100 716

Evert Jan Luchies over Onder het viaduct ringweg 050 Groningen

Een verlegen gitarist, zonder gezicht, of zijn gezicht is verborgen achter zijn gitaar wil graag gehoord worden, maar het jachtige leven schiet hem links en rechts voorbij; Play I some? Zal ik iets spelen? Minimalistische graffiti afbeelding op een betonnen pilaar onder het viaduct van de ringweg ter hoogte van het Hoendiep in de stad Groningen. Mei 2014
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Onder het viaduct ringweg 050 Groningen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Onder het viaduct ringweg 050 Groningen

Koop de illustratie Onder het viaduct ringweg 050 Groningen van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100 716

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,-59,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.