One of more van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451679
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

In deze tijd kun je veel krokussen vinden in gras en parken, zo ook in mijn directe woonomgeving. Wat me speciaal opviel is dat bij een groepje er eentje anders was. Zoals in het leven zijn er diegenen die net even anders zijn en daardoor opvallen.

Ik heb gekozen voor een aantal technieken om het resultaat wat u ziet te verkrijgen. zowel hdr als verf en digitale penselen zijn gebruikt.
De opname zelf is gemaakt met een Nikon D5300 en een nikkor 70-300 mm lens.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Photoshop CC, Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Affinity Photo Designer.

Alle werken