Een Werk aan de Muur shop

Ons huis in het midden van het bos

- Werkcode: 895 591

Jeroen de Jongh over Ons huis in het midden van het bos

Park Zypendaal is een openbaar landschapspark en landgoed, dat ligt ten noorden van Park Sonsbeek, ten oosten van park Gulden Bodem en ten zuiden van Burgers Zoo in de stad Arnhem. Het monumentale Park Zypendaal dankt zijn naam aan het water dat op sommige plaatsen uit de grond sijpelt. Hier ontspringt de Sint Jansbeek. De loop van de beek was jarenlang verstopt onder de grond. Enkele jaren geleden is de Jansbeek gedeeltelijk weer in oude luister hersteld.

In het midden van het landgoed bevindt zich het Huis Zypendaal. Door de eeuwen heen heeft de agrarische structuur van het landgoed grotendeels plaatsgemaakt voor een parktuin in Engelse landschapsstijl. Verschillende tuinarchitecten hebben hun stempel op het park gedrukt. Het huidige tuinontwerp is van landschapsarchitect Eduard Petzold en dateert uit 1864. Het park is glooiend en bosrijk met naald- en loofbomen en in het noorden weilanden. In het park ontspringt de Sint-Jansbeek, die in het park een aantal plekken vijvers voedt. Verder bevinden zich een speelweide, trimbaan en natuurpad in het park.

Zypendaal is als geheel aangewezen als rijksmonumentcomplex. Het complex 'Historische buitenplaats Zypendaal' is van algemeen, cultuur- architectuur, tuinhistorisch en landschappelijk belang wegens ouderdom, als voorbeeld van een door stedelijk regenten gestichte buitenplaats, als een van de buitenplaatsen ten noorden van Arnhem gelegen, wegens de aanwezigheid van het midden 18de-eeuwse huis, waarschijnlijk naar ontwerp v
Jeroen de Jongh profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Welcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken van Jeroen de Jongh


Waarom je kiest voor Ons huis in het midden van het bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ons huis in het midden van het bos

Koop de foto Ons huis in het midden van het bos van Jeroen de Jongh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 895 591
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.