Ontbijt op bed in het vroege ochtendlicht

van Arjen Roos

Ontbijt op bed in het vroege ochtendlicht van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 643521
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Een geënsceneerde foto van deze prachtige dame badend in de ochtendzon. Ze ziet een lekker ontbijtje met aardbeien voor haar klaar staan op het nachtkastje. Een perfect begin van een prachtige dag.

Een zachte gloed van licht laat de mooie vrouwelijke lijnen goed uitkomen. De foto heeft net genoeg contrast om op te vallen en de aandacht te trekken.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken