Een Werk aan de Muur shop

Ontdekking van de X-chromophone

- Werkcode: 940434

Ruben van Gogh - smartphoneart over Ontdekking van de X-chromophone

X-chromosoom of X-chromophone? Een digitale collage, opgebouwd uit een foto van een hand die een smartphone vasthoudt in de selfie stand. Popart werk met een knipoog naar de verslaving aan social media, waarvan het lijkt alsof die deel uitmaakt van ons DNA. Het werk heeft een vergelijkbare korreligheid als die van de microscopische foto's van chromosomen en ander erfelijk materiaal. Een kunstwerk met humor en wat maatschappelijke kritiek: foto-cabaret zou je kunnen zeggen.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Ontdekking van de X-chromophone als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Ontdekking van de X-chromophone

Koop de illustratie Ontdekking van de X-chromophone van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 940434
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
120 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.