Een Werk aan de Muur shop

Onweer aan de voet van de Etna

- Werkcode: 298 366

Gerard Oonk over Onweer aan de voet van de Etna

Aan de voet van de Etna op Sicilië ligt het plaatsje Linguaglossa. Ik kwam er langs op een dag met wisselvallig weer. Meestal ga ik in het buitenland even kijken op het plaatselijke kerkhof. Het is er altijd rustig en vaak wonderschoon. Na een kwartier knalde de zon door de donkere onweerswolken. De smalle stralen verlichtten een kleine 'tempel'. Het duurde maar een paar seconden... Veel mooier zal het op een begraafplaats niet worden.
Gerard Oonk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Oonk

De composities in het werk van Gerard Oonk zijn sterk gestileerd. Het hoofdonderwerp van de foto's is meteen herkenbaar. "Ik wil de kijker niet afleiden en dat vereist het maken van keuzes en veel weglaten". De nadruk in de foto's ligt op schoonheid en optimisme. Zelfs onze vergankelijkheid wordt lichtvoetig en kleurrijk in beeld gebracht, zoals te zien is in de serie 'More Past'. "Het is mijn ambitie om beelden te laten spreken. Zo goed en zo mooi mogelijk".

Alle werken van Gerard Oonk


Waarom je kiest voor Onweer aan de voet van de Etna op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Onweer aan de voet van de Etna

Koop de foto Onweer aan de voet van de Etna van Gerard Oonk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 298 366
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.