Een Werk aan de Muur shop

Onweer

- Werkcode: 809328

Jeroen Kleiberg over Onweer

Onweer, ook bekend als elektrische storm of bliksem, is een storm die gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van bliksem[1] en het akoestische effect daarvan op de atmosfeer van de aarde, bekend als donder. Relatief zwakke onweersbuien worden soms ook wel onweersbuien genoemd. Onweersbuien komen voor in een wolkentype dat bekend staat als cumulonimbus. Ze gaan meestal gepaard met sterke winden, en produceren vaak zware regen en soms sneeuw, ijzel of hagel, maar sommige onweersbuien produceren weinig neerslag of helemaal geen neerslag. Onweersbuien kunnen zich in een serie aaneenrijgen of een regenband vormen, bekend als een buienlijn. Sterke of zware onweersbuien omvatten enkele van de gevaarlijkste weersverschijnselen, waaronder grote hagel, harde wind, en tornado's. Sommige van de meest hardnekkige zware onweersbuien, bekend als supercells, roteren net als cyclonen. Terwijl de meeste onweersbuien met de gemiddelde windstroming meebewegen door de laag van de troposfeer die zij innemen, zorgt verticale windschering er soms voor dat hun koers afwijkt in een rechte hoek ten opzichte van de windscheringrichting.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Onweer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Onweer

Koop de foto Onweer van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 809328
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.