Een Werk aan de Muur shop

Onze-Lieve-Vrouwe-kerk te Dordrecht

- Werkcode: 116307

Jan Koppelaar over Onze-Lieve-Vrouwe-kerk te Dordrecht

De Onze-Lieve-Vrouwe-kerk te Dordrecht, Holland, wordt ook de Grote Kerk genoemd. Dit schitterende, oude kerkgebouw vormde het decor voor deze foto. het muurtje zorgde voor de diepte. De bomen op de achtergrond, beschenen door de vroege morgenzon, vertonen al de herfstkleuren.
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Onze-Lieve-Vrouwe-kerk te Dordrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Onze-Lieve-Vrouwe-kerk te Dordrecht

Koop de foto Onze-Lieve-Vrouwe-kerk te Dordrecht van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 116307
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.