Oog in oog met een kat

- Werkcode: 658 916

McRoa over Oog in oog met een kat

De essentie van een kat teruggebracht tot een beperkt aantal kleuren. Het enigmatische dier kijkt je recht in de ogen alsof het vragen wil: "Wat zijn jullie mensen met de - en mijn - wereld aan het doen?".
McRoa profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door McRoa

McRoa – Marco Brugts, 1963 – fotografeert sinds 1985. Hij studeerde fotografie en grafische vormgeving aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten, tegenwoordig de Willem de Kooning Academie.

Een aantal jaar geleden heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en abstraheren van de realiteit in zijn foto's. Met behulp van diverse technieken creëert hij digitale schilderijen. Soms abstract, maar vaak ook figuratief en vrijwel altijd met een voorkeur voor heldere, uitgesproken kleuren en vormen.

Alle werken van McRoa


Waarom je kiest voor Oog in oog met een kat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oog in oog met een kat

Koop dit digital art werk Oog in oog met een kat van McRoa als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 658 916
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden