Oostindische kers

van Jan van der Knaap

Oostindische kers van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 608694
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Een kleine bloem van de oostindische kers. De bloem is klein. Deze was ongeveer 2 centimeter in doorsnee, en verscheen zomaar in de tuin, laag bij de grond. Ik lag dus op de zij en op mijn buik om de binnenkant deze bloem goed vast te leggen. Hier zijn de stempels goed zichtbaar in de ingewanden van de bloem.
De oostindische kers is eetbaar. De groene blaadjes smaken naar mierikswortel, de friskleurige bloemetjes doen het ook goed in de salade. De plant komt oorspronkelijk uit de Andes, uit Peru en Bolivia.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken