Een Werk aan de Muur shop

Op de top met uizicht op Bluemlisalp in het Berner Oberland

- Werkcode: 797 034

Sean Vos over Op de top met uizicht op Bluemlisalp in het Berner Oberland

Wandelaar op de top van de Alpschelegrat met uitzicht op de bergen van het Berner Oberland. Blik van Kandersteg richting Bluemlisalp, Eiger, Monch en Jungfrau.
Sean Vos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sean Vos

Fotografie is schrijven met licht. Al ruim tien jaar houd ik mij bezig met deze passie. Met bergsport als belangrijkste hobby en vrijetijdsbesteding, fotografeer ik het liefst in de bergwereld. In de bergen kom ik tot rust en neem ik de tijd voor het maken van de perfecte foto. Daarnaast interesseer ik mij als bouwkundige ook voor de gebouwde omgeving en bijzondere architectuur. Regelmatig lever ik fotowerk en teksten aan voor Bergen Magazine. Daarnaast werk ik kleinschalig als freelancer en fotografeer ik voor diverse opdrachtgevers. Verder verzorg ik naar wens fotografieworkshops en lezingen, waarin voornamelijk de bergwereld en het omgaan met de camera op reis centraal staan.

Alle werken van Sean Vos


Waarom je kiest voor Op de top met uizicht op Bluemlisalp in het Berner Oberland als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Op de top met uizicht op Bluemlisalp in het Berner Oberland

Koop de foto Op de top met uizicht op Bluemlisalp in het Berner Oberland van Sean Vos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 797 034
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
91,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.