Op een eilandje door droogte

- Werkcode: 1 074 941

FotoGraaG Hanneke over Op een eilandje door droogte

De Broekpolder is een prachtig natuur- en recreatiegebied in Vlaardingen (Zuid Holland), waar ik graag naar toe ga om te genieten en te fotograferen. Je kan er wandelen, fietsen en mountainbiken op een aangelegd parcours. Ik rij er met de scootmobiel, waarbij ik niet overal kan komen. Dat neemt niet weg dat ik mij er uren kan vermaken.
In de zomer is het lange tijd droog geweest en daardoor ontstond er in de loop van de tijd een eilandje in het water. Enkele Schotse Hooglanders staan hier op met hun kalven. In het water zie je ook nog enkele vogels. Eenden, een meeuw en een waterkip. Het is al tegen de herfst en dat kan je zien aan de "bloemen" op de voorgrond. Tegen de zon in heb ik deze landschapsfoto gemaakt. De schittering op het water, de lichtval en de geweldige wolken, heb ik mooi vast kunnen leggen met mijn camera.
FotoGraaG Hanneke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door FotoGraaG Hanneke

Ik heb fotografie van huis uit meegekregen. Het was de hobby van mijn vader. Hij had in mijn jeugd een eigen donkere kamer om zijn foto's te ontwikkelen. Later ben ik zelf gaan fotograferen met een analoge camera. Inmiddels heeft deze plaatsgemaakt voor een digitale spiegelreflex camera. Geen fotorolletjes meer, maar onbeperkt knippen. Ik fotografeer van alles.

B12 Deficiëntie en Dunne Vezel Neuropathie (DVN) gooide wat roet in het eten qua mogelijkheden. Nu ga ik er kort op uit met mijn scootmobiel of rolstoel en neem mijn camera mee of zoek het dichter bij huis in de tuin, zodat ik toch mooie foto’s kan maken. Steeds weer zie ik leuks om vast te leggen. Graag deel ik al dat moois en wie weet is er wel een mooi plaatje voor aan jou muur bij?!

Met mijn Fotografie wil ik ook B12 Deficiëntie en DVN onder de aandacht brengen. Waar ik erg blij mee ben is de samenwerking tussen het B12 institute en Erasmus MC, Afd. Klinische Chemie. Zij hebben de B12 Institute Research Foundation opgericht.

Omdat ik deze Foundation graag wil steunen met hun goede en belangrijke werk wil ik 10% van mijn commissie van de verkoop van mijn foto’s aan hen schenken. Wanneer u dus een foto van mijn hand koopt voor aan uw muur, helpt u mee om meer bekendheid te geven aan (h)erkenning en behandeling van B12 Deficiëntie. DVN kan als oorzaak o.a. on(der)behandelde B12 Deficiëntie hebben.

Alle werken van FotoGraaG Hanneke


Waarom je kiest voor Op een eilandje door droogte als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Op een eilandje door droogte

Koop de foto Op een eilandje door droogte van FotoGraaG Hanneke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 074 941
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
83,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden