Op pad met de groene scooter

van Natalie Bruns

Op pad met de groene scooter van Natalie Bruns

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 536632
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dit schilderij is een typisch doorkijkje in een kleurrijke en karakteristieke straat van een mediterraans land. Met de scooter op straat geparkeerd en de gezellige gekleurde woningen. De Louvre luikjes en mooie planten die tegen de gevels aan groeien en in potten staan, maken het een vrolijk en romantisch plaatje die je laten verlangen naar de zomervakantie.

Het schilderij is een combinatie van pen en aquarelverf en is zo gefotografeerd, dat de structuur van het aquarel papier nog goed zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat het nog meer op een echt schilderij lijkt, ondanks dat het een afdruk is.

Ik heb de volgende kleuren in het schilderij gebruikt: groen, blauw, rood, oranje, paars, bruin, zwart, grijs en geel.

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken