Een Werk aan de Muur shop

Op safari

- Werkcode: 773 509

Sandra Perquin over Op safari

Op safari in Australië. in het potloden bos Wat kan je dan aan dieren zien, nou koala's en kangoeroes. Deze miniatuur h0 (schaal 1/87) Toeristische fotografen hebben geluk vandaag. Maar liefst 5 koala's en 4 kangaroes. Onder begeleiding van een gids die ze niet te dicht bij laat komen kunnen de dieren rustig hun gang gaan.
Sandra Perquin profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sandra Perquin

Voor mijn werk reis ik de hele wereld over en daar waar mogelijk neem ik altijd mijn camera mee. Naast reis- en straatfotografie ben ik me de laatste jaren meer in miniatuurfotografie (zoals ik dat zelf noem) gaan verdiepen. Met H0 poppetjes van de modeltreinen maak ik verschillende scenes. Ik heb inmiddels dan ook behoorlijk wat van die kleine figuurtjes. 1 gaat ook altijd mee op reis en lijkt op een klein stewardessje. Bezoek ook eens mijn Instagram account voor mijn reisfoto's of mijn andere account voor mijn miniatuurfoto's. Heb je een specifieke wens schroom niet om mij te contacten.

Alle werken van Sandra Perquin


Waarom je kiest voor Op safari op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Op safari

Koop de illustratie Op safari van Sandra Perquin op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 773 509
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.