Een Werk aan de Muur shop

Op weg naar playa Roja, Peru

- Werkcode: 911815

Rietje Bulthuis over Op weg naar playa Roja, Peru

Op weg naar playa Roja, Peru
Het rode strand, playa roja, Peru. In het natuurreservaat Paracas. Zuid-Amerika.
De zon kleurt de lucht in de avond geel, wat een mooi contrast geeft met het rode zand.
Playa Roja is het meest ongewone strand van Peru, bedekt met roodoranje zand. Dit is een unieke en zeer pittoreske plaats.
Playa Roja heeft een rotsachtige kust, bedekt met ongewoon helder zand. In de baai, gelegen bij Paracas, staat vaak een stevige wind, waardoor de golven krachtig zijn. De Stille Oceaan voor de kust is koud en stormachtig.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Op weg naar playa Roja, Peru op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Op weg naar playa Roja, Peru

Koop de foto Op weg naar playa Roja, Peru van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 911815
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.