Werkcode: 276852

Op zoek naar groen gras

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!
Op zoek naar groen gras van Sven Wildschut

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In dit bijzondere landschap in Australië, lukte het om deze abstracte foto te maken. Rond lopend op een enorme boerderij kwam ik dit paard tegen dat eenzaam op zoek was naar groen gras. Zoals je ziet is dat er weinig te vinden. Het land van deze boer is niet best. Het ligt vol met stenen en rotsen. In deze periode van het jaar is het droog en groeit het gras nauwelijks. Toch leverde het een bijzonder mooie foto op vind ik zelf. De ruimte komt vooral goed naar voren van dit enorme land. En dan die eenzame boom in het veld. Aan zijn groene kleur te zien moet er toch water in de grond zitten. Toch nog hoop voor dit eenzame paard.

Over Sven Wildschut

Sven Wildschut profielfotoSven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken