Werkcode: 372860

Open Beusebos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Open Beusebos van Jan van der Knaap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is het meer van het wandelgebied Beusebos in Purmerend in de herfst van 2017. Ik was daar om foto's te maken en nam mij voor om in de lente weer terug te komen, als het bos weer was frisser en droger was. Er was nogal wat regen gevallen en de paden waren echt nat en zompig en niet fijn om te bewandelen. Maar in april 2018 werd het Beusebos ineens met hekken afgesloten vanwege kleine brandstichtingen, om jongeren met crossmotoren weg te houden en omdat er verborgen spijkerplanken werden gevonden. Je kan dus niet meer het Beusebos in en ik moet terugvallen op beelden uit de herfst.
Enkele lokale partijen in Purmerend willen het Beusebos kappen voor de bouw van hotels, dus ik vraag mij af of het bos ooit nog toegankelijk is. In dat geval blijft er nog maar een bos, het Purmerbos, over.
Een bos dus. Een. Niet eens twee.

Over Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken