Openlucht Zwembad met steiger bij zonsopkomst

van Fotografiecor .nl

Openlucht Zwembad met steiger bij zonsopkomst van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 826749
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 gratis verzending!

Omschrijving

Sfeervol zomer landschap met de houten steiger van een openlucht zwembad aan de randen van het Veluwemeer. De wolkenlucht met prachtige kleuren wordt weerspiegeld in het water. De glimmende metalen startblokken voor zwemmers vormen een sterk contrast met het natuurlijke landschap. De kromming van de houten pier neemt je mee in de diepte aan het landschap en geeft een mooi perspectief in deze compositie.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken