Opgesloten in beperking

- Werkcode: 1 048 601

Ruud van Koningsbrugge over Opgesloten in beperking

Weergave van een groep mensen in een donkere ruimte, met een straal zonlicht vanuit een klein raampje. het geheel is driedimensionaal uitgevoerd in hergebruikt verpakkingskarton. Ondanks de uitzichtloosheid van het onderwerp maakt het gebruik van warme kleuren het geheel tot niet geheel somber. Al is het maar één lichtstraal, het is beter dan geen licht, en toch een sprankje hoop.
Het beeld is geïnspireerd door berichten over mensen wereldwijd die in gevangenschap terechtkomen zonder enige gegronde reden.
Ruud van Koningsbrugge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud van Koningsbrugge

Verpakkingen worden met zeer veel zorg bedrukt met aansprekende kleuren en voorstellingen en direct weggegooid. Deze rijkdom krijgt een tweede leven door de toepassing in de afbeeldingen van Ruud van Koningsbrugge. De gebruikte collagetechniek negeert allerlei teksten maar gebruikt de bestaande bedrukking volledig als kleurvlak. Een deel van de werkstukken is digitaal opgebouwd, het andere deel is ambachtelijk knip, scheur- en plakwerk.
Ruud is een gepensioneerd leerkracht en een gepassioneerd hergebruiker van diverse afvalmaterialen. Meer op zijn website ruudvankoningsbrugge.nl. Zijn werk is ook te vinden onder de naam Packeredo, een verbastering van Packet-redo.

Alle werken van Ruud van Koningsbrugge


Waarom je kiest voor Opgesloten in beperking als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Opgesloten in beperking

Koop de collage Opgesloten in beperking van Ruud van Koningsbrugge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 048 601
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
76,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden