Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 17 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Organic Red 2

- Werkcode: 841 348

Christa Kerbusch over Organic Red 2

Een drieluik van organische grillige vormen in rood en geel uitgevoerd met encaustic Art. met schellak ontstaan grillige lijnen.
Christa Kerbusch profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Christa Kerbusch

In 1992 ben ik afgestudeerd als docente tekenen en handvaardigheid aan de Katholieke Lerarenopleiding in Sittard. In de loop der jaren heb ik me toegelegd op mixed media art met als basis acrylverf. Vanaf 2008 is meer de nadruk op de abstracte collages komen te liggen. Ik heb veel gewerkt met diverse materialen en technieken.

Mijn nieuwste werk bestaat uit was schilderijen met heldere en vrolijke kleuren, hier komen allerlei abstracte voorstellingen aan de orde. Vooral veel impressies van bloemen, vogels, vissen of gewoon mooie kleurcomposities. Het werken met was is een intuïtief proces en daardoor is het ook altijd verrassend wat er ontstaat. Het is niet helemaal te sturen omdat de was uitvloeit door de warmte.

In het album met Mixed media staan collages uit de periode 2009 -2014.
Een grote inspiratiebron is de rijkdom aan organische vormen en structuren in de natuur, maar ook de interesses in mythen, oude culturen, spiritualiteit krijgt steeds meer uiting. Het gevoel en de sfeer van deze elementen is de essentie; de tand des tijds die deze ornamenten hebben doorstaan lijken hun eigen verhaal te willen vertellen. Ze symboliseren rust, schoonheid, een beetje mysterie en tijdloosheid in harmonie met hun omgeving. Deze elementen zijn vaak terug te vinden in de thema's van zowel schilderkunst als objecten.

Laat je inspireren!

Kunstzinnige groet, Chris

Alle werken van Christa Kerbusch


Waarom kiest voor Organic Red 2 als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Organic Red 2

Koop dit schilderij Organic Red 2 van Christa Kerbusch als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 841 348

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
188,-170,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.