Een Werk aan de Muur shop

Oud Uurwerk Tissot

- Werkcode: 985151

Erik Reijnders over Oud Uurwerk Tissot

Een horloge is een puur stukje techniek dat bij velen om de arm gedragen wordt. hoe de tandradertjes inelkaar grijpen is doorgaans niet te zien. terwijl de balans heen en weer schiet geven de wijzers aan de andere kant de tijd weer. Tissot is een van die legendarische Zwitserse merken die nog altijd hoogstaande uurwerken produceeren. dit nog immer werkende uurwerk zal zo'n 50 a 60 jaren oud zijn.
Nu vereeuwigd als sieraad voor aan de muur. passend achter acryl of meer nostalgisch op kanvas, Dit werk kan het hebben en zal mede door de op Polaroid geinspireerde rand een tijdloos werk bij jou aan de muur zijn.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Oud Uurwerk Tissot als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Oud Uurwerk Tissot

Koop dit digital art werk Oud Uurwerk Tissot van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985151
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
85 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.