Een Werk aan de Muur shop

Oud ansicht Fenixloods en Rijnhavenbrug

- Werkcode: 789 752

Frans Blok over Oud ansicht Fenixloods en Rijnhavenbrug

De Rijnhaven in Rotterdam werd rond 1890 gegraven; de Fenixloods dateert uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Het woongebouw bovenop de loods is echter, net als de Rijnhavenbrug, pas enkele jaren oud en versterkt het vermoeden dat dit geen echte vintage ansichtkaart is maar een recente foto, digitaal verouderd in een badje van Photoshop.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Oud ansicht Fenixloods en Rijnhavenbrug als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Oud ansicht Fenixloods en Rijnhavenbrug

Koop dit digital art werk Oud ansicht Fenixloods en Rijnhavenbrug van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 789 752
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
133 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.